Αρχική Η Εταιρία Videos Προιόντα Προσφορές Gallery Εταιρικά Νέα Επικοινωνία

Κατηγορίες
ΩΡΑΡΙΟ
ΤΗΛΕΦΩΝΟ
FACEBOOK

Δείτε την σελίδα μας στο Instagram

Δείτε την σελίδα μας στο Υoutube

Youtube

Δείτε την σελίδα μας στο Pinterest

Pinterest

Δείτε την σελίδα μας στο Twitter

Twitter

Νοσοκομειακα Κρεββατια » ΠΟΛΥΘΡΟΝΑ ΜΑΣΑΖ 3D SPACE-F 83
ΠΟΛΥΘΡΟΝΑ ΜΑΣΑΖ  3D SPACE-F 83 [ΠΜ2]
ΠΟΛΥΘΡΟΝΑ ΜΑΣΑΖ  3D SPACE-F 83 ΠΟΛΥΘΡΟΝΑ ΜΑΣΑΖ  3D SPACE-F 83 ΠΟΛΥΘΡΟΝΑ ΜΑΣΑΖ  3D SPACE-F 83 ΠΟΛΥΘΡΟΝΑ ΜΑΣΑΖ  3D SPACE-F 83

ΝΕΑ ΠΑΡΑΛΑΒΗ

ΝΕΑ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

 

1790 ευρώ + ΦΠΑ

 

ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ  ΓΙΑΤΙ  ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΙΣΑΓΩΓΕΙΣ !!

ΠΡΟΣΟΧΗ


ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΕ ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
ΜΕ ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΠΟΛΥΘΡΟΝΕΣ ΜΑΣΑΖ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΟΛΥΘΡΟΝΑΣ ΜΑΣΑΖ 3D SPACE


-Μηχανισμός 4 κεφαλών .Κινούνται κατά μήκος της σπονδυλικής στήλης προσφέροντας αθόρυβο μασάζ με πλάτος από 6 έως 25 εκ.
-Σύστημα body scanning, στο υψος των ωμων, που ανιχνεύει τις διαστάσεις ,το ύψος και την κατασκευή του σώματος και προσαρμόζει τα προγράμματα μασάζ , ανάλογα με τις ανάγκες του εκάστοτε χρήστη.
-4 αυτόματα προγράμματα :
RECOVERY - EXTEND - REFRESH - RELAX.
-Μασάζ με πίεση αέρα στο ύψος των ώμων ,για ανθρώπους που εργάζονται πολλές ώρες στον H/Y και νιώθουν σφιγμένους μύες στους ώμους και τον αυχένα.
-Στα πλαινά σημεία του κεφαλιού υπάρχουν εγκατεστημένα δύο ηχεία υψηλής πιστότητας που εξασφαλίζουν πολύ καλή ποιότητα ήχου. 
-Στην περιοχή βραχιόνων και καρπών, υπάρχουν ειδικοί αερόσακκοι με 5 επίπεδα ρύθμισης της έντασης,που προσφέρουν μασάζ με πίεση αέρα, σε ανθρώπους με σύνδρομο καρπιαίου σωλήνα.
-Οι βραχίονες έχουν την δυνατότητα να ακολουθούν τις κλίσεις του καθίσματος ,όταν η πολυθρόνα 3D SPACE παίρνει θέση ανάκλισης, ώστε να επιτρέπουν στον χρήστη να επιλέξει την ιδανικότερη θέση γι'αυτόν.
-Πλαινοί αερόσακκοι  στο κάθισμα, προσφέρουν κυματοειδές μασάζ ,ενεργοποιούν τη λέμφο και βοηθούν στη διαμόρφωση των μηρών. 
 -Στο κάτω μέρος του καθίσματος, υπάρχουν εξειδικευμένοι αερόσακκοι με διαφορετικά επίπεδα ρύθμισης της έντασης, 
που προσφέρουν μασάζ με κύματα αέρα σε μηρούς και γλουτούς .
Παράλληλα, στο περίνεο υπάρχει δυνατότητα μασάζ με δόνηση , με 5 επίπεδα έντασης , για ανακούφιση αιμορροίδων και άλλων ομοίων περιπτώσεων.
-Με το πλήκτρο zero gravity, η πολυθρόνα παίρνει θέση μηδενικής βαρύτητας ,που ανακουφίζει την σπονδυλική στήλη και την μέση από το βάρος και την κούραση της ημέρας.
-Το ειδικά σχεδιασμένο υποπόδιο έχει την δυνατότητα να επεκταθεί ,για να ικανοποιήσει τις ανάγκες ανθρώπων διαφορετικού ύψους.
-Στο υποπόδιο υπάρχουν 14 αερόσακκοι διαφορετικού μεγέθους που προσφέρουν 3 τύπους  μασάζ (ζύμωμα,πιέσεις,χτυπηματάκια ) , με 5 επίπεδα έντασης , για γάμπες, πέλματα, φτέρνες και αστραγάλους.
-Έχει τη δυνατότητα να κάνει πρόγραμμα stretching, τεντώνοντας ουσιαστικά ολόκληρη τη σπονδυλική στήλη και ανακουφίζοντας τον χρήστη από πόνους και πιασίματα.
-Κάτω από τα πέλματα,  στρογγυλεμένα rollers , εκτελούν ειδικό πρόγραμμα που τονώνει την κυκλοφορία του αίματος. Η λειτουργία αυτή είναι ευεργετική ειδικά για ηλικιωμένους ,ασθενείς η ανθρώπους που μένουν ακίνητοι πολλές ώρες .
-Το χειριστήριο με φωτεινή οθόνη VFD και λειτουργία touch screen, είναι σχεδιασμένο σύμφωνα με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, επιτρέποντας στον χρήστη να επιλέγει εύκολα όλα τα προγράμματα ,απλά ενεργοποιώντας τα πλήκτρα  με μια απαλή επαφη των δακτύλων.
- Υπάρχει πλήκτρο επιλογής θέρμανσης στην περιοχή της πλάτης, για τις περιπτώσεις ανθρώπων που υποφέρουν συχνά από πόνους ή πιάσιμο στην πλάτη και τη μέση.
-Στα χειροκίνητα προγράμματα, ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να επιλέξει τον τύπο μασάζ που επιθυμεί , ανάμεσα σε 6 επιλογές (kneading, tapping, syncronization, knocking, shiatsu , music ) και σε 26 διαφορετικά σημεία από τον αυχένα έως και το χαμηλότερο τμήμα της μέσης.
-Μπορεί να επιλέξει την ένταση με 6 επιλογές, το εύρος των κεφαλών μασάζ με 3 επιλογές, το σημείο ή την περιοχή που χρειάζεται μασάζ με 3 επιλογές.

Με το ολοκληρωμένο αυτό πρόγραμμα μασάζ της πολυθρόνας 3D SPACE:
1. Ενεργοποιείται ο μεταβολισμός
2. Ενεργοποιούνται κύτταρα και ιστοί
3. Μειώνεται η κούραση και το άγχος
4. Βελτιώνεται η εμφάνιση της επιδερμίδας με την κινητοποίηση  της λέμφου. 
5. Βελτιώνεται η ικανότητα του οργανισμού να προλαμβάνει το γήρας με τη σύνθεση κολλαγόνου.

- Η πολυθρόνα μασαζ 3D SPACE έχει πολύ μοντέρνο και αεροδυναμικό σχεδιασμό και διαθέτει ρόδες για εύκολη μεταφορά.
- CE STANDARDS.
ROHS STANDARDS : διασφαλίζουν στο χρήστη, ότι η χρήση της πολυθρόνας του, δεν επιβαρύνει το περιβάλλον.
Σε σχέση με άλλες παρόμοιες πολυθρόνες μασάζ, είναι η μόνη που διαθέτει το συγκεκριμμένο πιστοποιητικό προστασίας περιβάλλοντος.


ΔΙAΣΤΑΣΕΙΣ : 140 βάθος Χ 0,95 πλάτος Χ 120 ύψος
ΒΑΡΟΣ : 110 ΚΙΛΑ
ΧΑΜΗΛΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ : 260W

ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
210-6895566
EMAIL:info@bedtime.gr

 

Κωδ.: ΠΜ2

 

Εκτύπωση

Μεγέθυνση
<< Προηγούμενο  |   Επόμενο >>
 
CLEI DUNLOPILLO MILANO BEDDING LAMPOLET
 
SSL Certificates